Go to Top

Costa Brava

«La bellesa es troba al Mediterrani, de les seves riberes n’han sorgit totes les obres d’art. Al nord i al tròpic no reben la llum a 45 graus, la que millorels objectes per a una visió perfecte.» Antoni Gaudí

Turisme cultural de qualitat. gironina; i mercats locals. Clica sobre les imatges per a més informació.

COSTA BRAVA

A 25 minuts, la Costa més famosa de la Mediterrània: Palamós, Platja d’Aro, Calonge, Sant Feliu de Guíxols, Calella de Palafrugell, Llafranc, etc.

Costa Brava

MUSEU DALÍ FIGUERES

c.

BARCELONA

La capital catalana i el cor de l’arquitectura de Gaudí: «Els habitants dels països que banya la Mediterrània sentim la Bellesa amb més intensitat»

ESTANY DE BANYOLES

Descobreix l’Espai Natural de Banyoles, uns indrets de gran qualitat geològica, ecològica, paisatgística i cultural. A 40 minuts en cotxe.

MASSÍS GAVARRES

Declarat l’any 1992 Espai d’Interès Natural. Maravelles i indrets com el dòlmen de Romanyà, els pobles medievals o el Santuari dels Àngels.

gavarres

GIRONA

L’atractiva Girona està a 15 minuts. Una arquitectura viva i única al món: la Catedral, el pont Eiffel, el “Barri Vell”, l’antiga muralla o el call jueu.

girona

BESALÚ

Poble medieval conegut pels seus banys jueus (Micvé) y el seu entorn rocós. A 40 minuts de Sant Andreu Salou. Per gaudir del turisme local.

VIES VERDES

Des de l’encisador Pirineu gironí fins a la càlida Costa Brava a cop de pedal o en una grata caminada. Un recorregut de 125 km.

BALNEARI PRATS

L’aigua que va fer de Caldes de Malavella un prestigiós centre termal de l’antiga Romà segueix brollant avui dia dels milers de sortidors que l’envolten.

Balneari

PARCS AQUÀTICS

Un món d’emocions per gaudir en família o amics. Refresca’t i experimenta i gaudeix a les piscines d’onades, rius ràpids, kamikazes, etc. A 30 minuts.

aventures-daigua

PGA GOLF CATALUNYA

Resort reconegut mundialment per oferir l’experiència de golf més exclusiva arreu d’Espanya. Entre prats, boscos i vistes panoràmiques. A 10 minuts.

FUNDACIÓ MONA

uts.

fundació mona

KÀRTING SILS

Circuit de karts de Sils, a 10 minuts de Sant Andreu Salou. Zona infantil, curses privades per amics i grups d’empresa, paint-ball i mini-golf.

HÍPICA

Rutes i passejades a cavall. Al Club Hípic Can Calderó de Riudellots de la Selva totes les activitats relacionades amb el món del cavall. A 3 Km.

cavalls

AIRSOFT

Viu una gran aventura i deixa anar tota l’adrenalina amb el teu grup a CQBCAT. L’airsoft utilitza boles biodegradables menys doloroses. A 10 minuts.

airsoft-team

turisme_familiar

gironès

national_geographic_gran

 

buy facebook likes